کد خبر:۳۶۷۱۰۳
رئیس هیئت مدیره انجمن صرع خبر داد:

ماهانه ۱۰۰۰۰۰۰ تومان؛ هزینه متوسط بیمار مبتلا به صرع/ ۸۰ درصد داروهای صرع درکشور تولید می‌شود 

رئیس هیئت مدیره انجمن صرع با اعلام اینکه هر بیمار مبتلا به "صرع مقاوم به درمان" ماهیانه یک میلیون تومان هزینه دارو دارد ، گفت: در تلاشیم که این بیماری را در ردیف بیماری های خاص قرار دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از به گزارش روابط عمومی انجمن صرع ایران، دکتر کورش قره گزلی استاد بیماری‌های مغز و اعصاب ( نورولوژیست ) و رئیس هیئت مدیره انجمن صرع درباره قرار گرفتن این بیماری در ردیف بیماری های خاص گفت: در تلاش هستیم که بیماری " صرع مقاوم به درمان" را در ردیف بیماری های خاص قرار دهیم. جلساتی برگزار شده است که افراد مبتلا به این بیماری را جزو  بیماران خاص قرار دهیم تا بتوانند خدمات مناسب درمانی دریافت کنند.

 

وی گفت: این طرح تا به حال باید تصویب می شد ؛ اما به خاطر مسائل کمبود بودجه  در مرحله کارشناسی باقی مانده است که امیدواریم در آینده ای نزدیک این اتفاق بیافتد.

 

این متخصص مغز و اعصاب (نورولوژیست) در ادامه خاطر نشان کرد: حدود 70 تا 80 درصد از داروهای مربوط به صرع درکشور تولید می شود ولی  بیماران "صرع مقاوم به درمان" نیازمند این هستند که برای دریافت داروهای جدید با مجامع بین المللی در ارتباط باشیم.  بنابراین با توجه به اینکه داروهای جدید گران هستند،  می طلبد که افراد مبتلا به این بیماری توسط متخصصان شناسایی و به بیمارستان دانشگاه های علوم پزشکی معرفی شوند تا داروهای جدید برایشان تجویز شود.

 

وی در خصوص متوسط هزینه ای که یک بیمار مبتلا به صرع برای درمان باید بپردازد،  گفت: بیماران مبتلا به صرع متوسط 100 تا 200 هزار تومان در ماه باید هزینه کنند، اما بیماران مبتلا به "صرع مقاوم به درمان" هزینه درمانشان بیش از یک میلیون تومان در ماه است.

 

رئیس هیئت مدیره انجمن صرع با توصیه به نزدیکان افراد مبتلا به صرع در هنگام تشنج این بیماران گفت: مهمترین مسئله حفظ خونسردی است. همچنین بیمار اگر دچار تشنج شد چیزی در دهانش قرار ندهند و وی را در جای نرم به سمت چپ با سر رو به پایین  بخوابانند تا ترشحات  از دهانش خارج شود.

 

قره گزلی درباره  کنترل  این بیماری گفت: خواب مناسب و  کنترل استرس در زندگی عمده ترین راه های کنترل این بیماری است . همچنین اگر بیمار احساس می کند که مصرف غذایی خاص در تشدید بیماری اش موثر است باید از خوردن آن پرهیز کند.

 

وی رژیم غذایی را در کنترل صرع چندان موثر ندانست و عنوان کرد: گاهی  اوقات بیماران متوجه می شوند که برخی غذاها ممکن است در تشدید ویا کنترل بیماری موثر باشد که باید به این نکات توجه داشت. در طب سنتی اشاره شده است که غذاهای سرد برای صرع خوب نیست و غذاهای گرم مثل عسل برای صرع خوب است.

 

این متخصص مغز و اعصاب( نورولوژیست) علل بروز چنین بیماری را بسیار متنوع دانست و گفت: ممکن است از زمان نوزادی با عفونت های مغزی که بسیار شایع است آغاز شود. گاهی وارد شدن صدماتی به مغز و همچنین تومورهای مغزی و هر عاملی که باعث صدمه مغزی شود ممکن است باعث بروز صرع شود.

 

وی در پایان نشانه های بروز صرع در نوزادان را خیره شدن بیش از حد نوزاد و همچنین حرکت های نامتعادل و غیر متعارف در دست و پای نوزادان دانست.

 

بنابر این گزارش: یازدهمین کنگره بین المللی انجمن صرع ایران در راستاي تبادل تجربيات و ارتقاء هرچه بيشتر سطح دانش در زمينه صرع از تاریخ هشتم الی دهم بهمن ماه در سالن همایش های رازی برگزار خواهد شد که از پژوهشگران درخواست مي شود، خلاصه مقالات خود را حداكثر تا تاريخ 15 آبانماه 93 به دبيرخانه اين كنگره ارسال نمايند.

 

 محورهاي اصلي یازدهمین کنگره بین المللی انجمن صرع ایران،  پاتولوژي و پاتوفيزيولوژي صرع، pitfall هاي تشخيص در صرع، بررسي هاي پاراكلينيك، جنبه هاي رواني-اجتماعي صرع، توان‌بخشي، درمان دارويي، فارماكولوژي باليني در صرع، صرع اطفال، سايكولوژي و صرع، درمان جراحي، داروهاي ضد تشنج، روش هاي پيشگيري از صرع، كاربردهاي MEG در صرع، صرع super status، صرع و تغذيه، تشخيص و درمان صرع در بخش هاي مراقبت ويژه می باشد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار